Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Otec mieril na syna pištoľou: Žena ho údajne podvádzala s košickým hokejistom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KOŠICE – Za rukojemníka vzal vlastného syna! Hrozivá dráma sa v nedeľu večer odohrávala za dverami jedného z košických bytov, v ktorom sa ohrdnutý muž zabarikádoval so synom a vyhrážal sa, že ublíži jemu aj sebe. Neplnoletému chlapcovi pritom držal nabitú zbraň pri hlave. Na Michalovskej ulici zasahovalo niekoľko policajtov v nepriestrelných vestách, vyjednávač aj záchranári. Informovala o tom Tv Joj.

Napriek tomu, že celý zásah trval asi 20 minút, žene, ktorá mala v byte syna aj manžela, to pripadalo ako celá večnosť. Na rukojemnícku drámu sa zúfalo prizerala z chodby, kde ju muž vymkol a dvere odmietal otvoriť. Neustále sa vyhrážal sa, že zabije seba aj ich neplnoletého syna. „Policajti prijali oznámenie o nebezpečnom vyhrážaní,“ uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó.

 Malému chlapcovi pritom držal zbraň pri hlave a bol pripravený zabíjať. „Únosca“ povolaním lekár sa našťastie po niekoľkých dramatických minútach vzdal a dvere otvoril, akoby sa nič nedialo. Skončil v rukách polície, ktorá ho odviezla na výsluch. „Poverený policajt rozhodne o ďalšom postupe,“ dodal Szabó.

Čo prinútilo lekára k tak zúfalému konaniu, je nejasné. Objavili sa však špekulácie, že za konfliktom by mohla byť manželkina nevera. Manžela, s ktorým vychováva malého syna, mala podviesť so susedom a zároveň košickým hokejistom.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu