Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krvavá vražda v Trnave: Vieru (†74) na smrť dobodal jej sused (27)!

Za dverami tohto bytu našli susedia zavraždenú Vieru (†74)
Za dverami tohto bytu našli susedia zavraždenú Vieru (†74) (Zdroj: Trnavský hlas)

TRNAVA - Niekoľko hodín po skutku zadržala trnavská polícia 27-ročného Trnavčana, ktorý je podozrivý z vraždy 74-ročnej ženy. Jeho obeť našli dobodanú v utorok 19. februára v byte na Zelenečskej ulici v Trnave.

Vyšetrovateľ muža obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy a v súčasnosti spracúva podnet na väzobné stíhanie. Informoval o tom krajský policajný hovorca v Trnave Michal Hanus. Zavraždená žena bola susedou obvineného.

Krvavý útok sa odohral v utorok popoludní za dverami panelákového bytu v Trnave. Na to, že niečo nie je v poriadku, prišli susedia, ktorí si všimli pootvorené dvere do Vierinho bytu. Keď vstúpili dnu, naskytol sa im hrozivý pohľad. Dôchodkyňa ležala na zemi v kaluži krvi. Napriek tomu, že okamžite zavolali políciu a záchranárov, Viere už nebolo pomoci. „Po príchode na miesto hliadka zistila, že v byte sa nachádza 74 ročná žena, ktorá nejavila známky života a na tele mala početné bodné rany,“ informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Do niekoľkých hodín polícia vypátrala mladého Trnavčana, ktorého z vraždy podozrievala. Dnes už má na krku obvinenie a za hrozný čin mu hrozí až 25 rokov za mrežami.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu