Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Karol (†46) sa zabil pri nehode, deň po tom našli jeho obeť (†48) zakopanú v hrobe!

Ericha (na fotografii) mal zavraždiť Karol, ktorý zahynul pri autonehode Zobraziť galériu (5)
Ericha (na fotografii) mal zavraždiť Karol, ktorý zahynul pri autonehode (Zdroj: TASR)

TRNAVA - Beštiálna vražda kvôli peniazom? Polícia od soboty pátrala po Erichovi M. (†48) z Dunajskej Stredy, ktorého nezvestnosť ohlásila manželka. Hľadanie však v utorok skončilo mimoriadne tragicky, keď jeho telo objavili zahrabané v plytkom hrobe pri brehu Malého Dunaja neďaleko obce Nový Život (okres Dunajská Streda). Podľa doterajšieho vyšetrovania ho mal zavraždiť Karol K. (†46), ktorý mu dlžil peniaze. Ten však ešte v pondelok zahynul pri autonehode.

Pravdepodobný vrah a bývalý colník Karol K. prišiel o život v pondelok dopoludnia pri dopravnej nehode medzi Kalinkovom a Dunajskou Lužnou, keď na aute Kia Sorento prešiel do protismeru a zrazil sa s bagrom. „Vodič motorového vozidla Kia Sorento neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam,“ informoval vtedy bratislavský policajný hovorca František Peczár. Vážnym zraneniam na mieste podľahol.


Údajný vrah Karol zahynul v tomto vraku
Zobraziť galériu (5)
Údajný vrah Karol zahynul v tomto vraku  (Zdroj: SITA)

Polícia však napriek tomu, že hlavný podozrivý je mŕtvy, bude pokračovať vo vyšetrovaní vraždy a po skončení vyšetrovania trestné stíhanie zastaví. Polícia pátrala po Erichovi M. od soboty 2. marca, keď jeho nezvestnosť nahlásila manželka. Erich mal odísť z domu ráno o 7:30 a odvtedy sa nikomu neozval. Zároveň mala polícia informáciu, že sa stretol s už spomínaným Karolom K., ktorý vlastnil reštauráciu v Zlatých Klasoch.

"Dôvod uvádzania tejto dopravnej nehody je ten, že práve vodiča tohto auta Karola K. videli naposledy s nezvestným mužom Erichom M. a manželka vedela, že sa majú spolu stretnúť," ozrejmila trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová s tým, že polícia už v tom čase začala trestné stíhanie pre zločin pozbavenie osobnej slobody, nakoľko existovalo podozrenie, že v reštauračnom zariadení v obci Zlaté Klasy, ktorého majiteľom bol Karol K., mal páchateľ proti slobodnej vôli obmedziť na osobnej slobode Ericha M., ktorého zadržiaval na nezistenom mieste.

Policajti v spolupráci s Komplexnou centrálnou záchrannou službou z Gabčíkova rozbehli pátranie po nezvestnom a v utorok našli jeho telo v plytkom hrobe. "Okolo poludnia sa napokon pri brehu Malého Dunaja v katastrálnom území obce Nový Život, časť Eliašovce v okrese Dunajská Streda podarilo odhaliť miesto, kde nezvestného Ericha M. našli zakopaného v zemi," dodala hovorkyňa.

Na miesto ich priviedla informácia, že tam chodil rybárčiť Karol K. Svoju obeť vrah zavraždil dvoma strelnými ranami do tváre a hrudníka. Polícia zaistila viaceré dôležité stopy, vrátane strelnej zbrane – brokovnice. Polícia v Trnavskom kraji eviduje v tomto roku už dve vraždy.

V GALÉRII nájdete fotografie z miesta činu, sú však nevhodné pre deti a citlivé povahy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu