Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vieru (†74) surovo dobodali za týmito dverami: Polícia už má podozrivého (27)!

Krvavý útok sa odohrával za týmito dverami Zobraziť galériu (2)
Krvavý útok sa odohrával za týmito dverami (Zdroj: Trnavský hlas)

TRNAVA – Ďalšia beštiálna vražda! Len niekoľko dní po tom, čo vo Veľkej Lehote bývalý policajt postrieľal a zmasakroval telá manželov Anny (†68) a Milana (†67), sa opäť vraždilo. Tentoraz v Trnave neznámy útočník na smrť ubodal starenku Vieru (†74) v jej vlastnom byte na Zelenčenskej ulici. Dôchodkyni uštedril desiatky rán po celom tele a nechal ju vykrvácať. Polícii sa už podarilo dolapiť mladého Trnavčana (27), ktorého z brutálnej vraždy podozrievajú.

Masaker, z ktorého sa zdvíha žalúdok, sa odohral v utorok popoludní za dverami panelákového bytu v Trnave. Starenka Viera žila v „trojizbáku“ sama a neskrývala v ňom žiadne veľké bohatstvo. Aký mal neznámy vrah dôvod na to, aby jej obzvlášť krutým spôsobom vzal život, zatiaľ ostáva záhadou. „Neviem vám povedať, čo sa mohlo stať. Bola to milá bezkonfliktná žena,“ povedala pre Trnavský hlas jedna zo susedov.

Na to, že niečo nie je v poriadku, prišli susedia, ktorí si všimli pootvorené dvere do Vierinho bytu. Keď vstúpili dnu, naskytol sa im hrozivý pohľad. Dôchodkyňa ležala na zemi v kaluži krvi. Napriek tomu, že okamžite zavolali políciu a záchranárov, Viere už nebolo pomoci. „Po príchode na miesto hliadka zistila, že v byte sa nachádza 74 ročná žena, ktorá nejavila známky života a na tele mala početné bodné rany,“ informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

 

Neznámy vrah zabíjal v tomto vchode na Zelenčenskej ulici
Zobraziť galériu (2)
Neznámy vrah zabíjal v tomto vchode na Zelenčenskej ulici  (Zdroj: Trnavský hlas)

 

Vierino telo bol údajne v zúboženom stave. Vrah jej mal uštedriť asi dve desiatky bodnutí do hlavy, krku aj chrbta. Polícia už má v rukách aj podozrivého, ktorým je mladý Trnavčan (27). „Polícia v súvislosti s týmto prípadom zadržala podozrivého 27 ročného muža z Trnavy. V súčasnosti sa nachádza na útvare policajného zboru a vykonávame s ním procesné úkony,“ dodal Hanus s tým, že vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Za ohavný čin vrahovi hrozí 20 až 25 rokov väzenia.

Ako píše denník Trnavský hlas, sídlisko Linčianska, kde sa krvavý útok odohral, bolo minulý rok vyhlásené za najnebezpečnejšiu mestskú časť. Potvrdili to aj obyvatelia okolitých bytoviek, ktorým život strpčujú ľudia z neďalekej rómskej ubytovne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu