Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Horiaceho muža (62) na zastávke uhasili okoloidúci: Niekto ma podpálil, tvrdí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NITRA – Šokujúci prípad sa odohral v utorok v noci v obci Jelšovce v Nitrianskom okrese. Na autobusovej zastávke hasili horiaceho muža. Ešte pred príchodom hasičskej jednotky ho uhasili náhodní okoloidúci. Okolnosti prípadu vyšetruje polícia.

K nezvyčajnému útoku došlo v utorok okolo 22:30 na autobusovej zastávke v obci Jelšovce. Plamene, ktoré pohltili telo muža, sa podarilo uhasiť ešte pred príchodom hasičov a záchranárov.  "Po príchode na miesto a vykonaní prieskumu bolo zistené, že na autobusovej zastávke v uvedenej obci sa nachádza osoba, ktorú do príchodu jednotky uhasili okoloidúci občania," potvrdil pre Topky hovorca nitrianskych hasičov Viliam Pánsky

Hasiči po príchode záchranárom pomohli zraneného muža naložiť do sanitky, ktorá ho s popáleninami odviezla do nemocnice. Ako informovala Miriam Žiaková z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, muž uviedol, že ho podpálila neznáma osoba. Polícia si prezrela už obecný kamerový záznam, hasičský expert však túto verziu zatiaľ nepotvrdil.

Muž utrpel popáleniny II. stupňa. "Muža nar. 1950 s popálením hrudníka a končatín do nemocnice v Nitre, odkiaľ bol následne transportovaný do Fakultnej nemocnice Ružinov v Bratislave na popáleninové oddelenie," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Oblečenie muža poputovalo na expertízu, ktorá potvrdí, či vyvráti jeho verziu. Príčinu aj ďalšie okolnosti mimoriadnej udalosti vyšetruje polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu