Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Objasnili požiar v Petržalke: Róbert (20) kradol, ohňom zahladzoval stopy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Minulotýždňový požiar v byte na Mánesovom námestí v bratislavskej Petržalke má na svedomí Róbert L. (20) z Bratislavy. Polícia ho obvinila zo zločinu všeobecného ohrozenia a prečinu krádeže, hrozia mu štyri až desať rokov za mrežami.

Mladík minulý piatok (1. 2.) dopoludnia ukradol zo spoločných priestorov bytu, v ktorom žil ako podnájomník, notebook spolu s taškou a nabíjačkou. V taške boli aj kľúče od auta, navigácia a rôzne písomnosti. "Len pár hodín po tom, čo túto krádež vykonal, podpálil zapaľovačom obrus, ktorý sa nachádzal pod televízorom," informovala hovorkyňa bratislavského Krajského riaditeľstva Policajného zboru Tatiana Kurucová. Oheň zničil niektoré časti nábytku a ďalšie veci v miestnosti, zadymili sa steny, podlahy a zariadenie v izbe. "Obvinený policajtom uviedol, že požiar založil preto, aby zahladil stopy po vykonanej krádeži," objasnila hovorkyňa.

Škoda, ktorá vznikla majiteľke bytu, zatiaľ nie je známa. Dvom spolubývajúcim páchateľa vznikla krádežou škoda vo výške 890 eur. Obvinený je stíhaný na slobode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu