Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V Bratislave prepadli benzínku, zlodej si odniesol vyše 900 eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – V bratislavskej mestskej časti Lamač dnes prepadli čerpaciu stanicu. V skorých ranných hodinách okolo 4.00 h muž vo veku do 30 rokov vošiel do priestorov stanice a dvom zamestnancom nastriekal do tváre slzotvorný plyn. Z pokladní potom ukradol 925 eur.

 Ako ďalej informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová, páchateľ následne odišiel z predajne smerom na stavenisko strediska Lamačská brána. "Vyšetrovateľ Policajného zboru začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže," podotkla. Polícia už po páchateľovi pátra. Muž je približne 180 centimetrov vysoký, strednej postavy. V čase lúpeže mal mať oblečené tmavo šedé teplákové nohavice, čiernu mikinu s kapucňou a maskovaný bol chirurgickým rúškom cez ústa. 

"V prípade, ak si občania všimli okolo 4.00 h na Lamačskej bráne a v jej blízkom okolí unikajúceho muža alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame ich, aby nám informácie poskytli na telefónnom čísle 09610 34311, na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uviedla hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu