Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Skromný: Prepadol čerpaciu stanicu, chcel iba cigarety a 20 eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

DETVA - Iba cigarety a 20 eur si vypýtal 33-ročný muž počas lúpeže od zamestnancov čerpacej stanice v Detve. Takúto požiadavku vyslovil po tom, ako mu najprv peniaze odmietli dať.

Ako dnes informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, lúpež sa stala v nedeľu, 3. marca okolo 21:20 hod. "Muž vošiel do predajne,  kde  sa  nachádzali  dvaja  zamestnanci a žiadal od nich peniaze. Keď mu  ich odmietli  dať, reagoval slovamim že o desať minút príde  modré  lučenecké  auto  a budete tu mať prepad. Potom z miesta odišiel."

Po desiatich minútach sa ale do predajne vrátil, v ruke držal drevenú latu a zamestnancom povedal že ide o prepad a chce kartón cigariet  a  aspoň 20 eur.

Zamestnanci to odmietli  urobiť a vtedy sa muž začal latou opakovane zaháňať,  udrel  ňou  po  predajnom  pulte  a po  pokladni. Zamestnanci mu pri tom latu vytrhli  a privolali políciu. Hliadka z Detvy na mieste  páchateľa zadržala.  Muž nikoho nezranil a nespôsobil ani žiadnu škodu.

Po vykonaní procesných úkonov vyšetrovateľ obvineného umiestnil do policajnej cely a spracoval návrh  na jeho vzatie do väzby. Za zločin lúpeže môže byť potrestaný odňatím slobody na sedem až 12 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu