Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Našli ho zdrogovaného v naštartovanom aute: Hrozí mu 10 rokov!

Našli ho zdrogovaného v aute, v striekačke mal metamfetamín
Našli ho zdrogovaného v aute, v striekačke mal metamfetamín (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/GALANATA - Obvineniam z drogovej trestnej činnosti čelí 34-ročný muž zo Sládkovičova. Ešte koncom minuloročného septembra ho zadržali policajti v Galante, keď sedel zdrogovaný v naštartovanom aute. Pri sebe mal aj zatavenú striekačku.

Policajtov upozornil anonym, ktorému sa zdalo podozrivé, že na parkovisku stojí takmer hodinu naštartované zaparkované auto. Hliadka po príchode našla v aute muža pod vplyvom omamných látok, informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Policajtom odovzdal striekačku a následná expertíza potvrdila, že ide o metamfetamín. Zo zadržaného množstva by sa dalo vyrobiť vyše 70 dávok. Drogy údajne kúpil v Seredi. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest na štyri až desať rokov.

V byte na Stavbárskej ulici v Bratislave našli marihuanu

V jednom z bytov na Stavbárskej ulici v Bratislave našli policajti pri prehliadke marihuanu, padlo aj jedno obvinenie. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková, zo zadržaného množstva by sa dalo pripraviť 34 dávok.

Vyšetrovateľ z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi obvinil 43-ročného Dušana. Spracoval aj návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému mužovi trest na štyri až desať rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu