Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Provokácia či grambľavosť? Adrián (29) prišiel na výsluch s plnými vreckami drog!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

KOŠICE – Čo čakal? Dve muchy jednou ranou sa podarilo „zabiť“ kočiským policajtom, keď sa im už obvinený gauner chtiac-nechtiac sám priznal k ďalšiemu zločinu. Ide o Adriána (29) z Košíc, ktorý si pred výsluchom na policajnej stanici zabudol vyprázdniť vrecká. Počas bežnej osobnej prehliadky, akú na polícii mohol očakávať, mu po tom policajti z nich vysypali zásoby drog. Na krku má tak ďalšie obvinenie.

Keď Adriánovi začali vyprázdňovať vrecká, nestačili sa čudovať. Na policajnú stanicu priniesol zásoby rôzneho druhu. „U obvineného policajti počas osobnej prehliadky našli dva sáčky s obsahom rastliny „konope siate“ (marihuana) o hmotnosti 0,68 g a 0,43 g, z ktorých by bolo možné pripraviť 4 až 11 obvykle jednorázových dávok drogy,“ povedal košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Ako hovorca ďalej dodal, nebolo to ani zďaleka všetko. Adrián skrýval aj 0,27-gramový sáčok metamfetamínu, ktorý by stačil až na 21 jednorázových dávok, ale aj injekčnú striekačku s presne  nezisteným množstvom metamfetamínu. Či už išlo z Adriánovej strany o nepremyslenú provokáciu, alebo len grambľavosť, vie zrejme len on. Ďalšiemu obvineniu sa však nevyhol.

Mladík pôvodne na stanicu prišiel kvôli výsluchu k jeho prvému obvineniu z nebezpečného vyhrážania a výtržníctva v štádiu pokusu. „Dňa 20. decembra 2012 na Vojenskej ulici v Košiciach telefonický vyhrážal fyzickou likvidáciou 23-ročnej Košičanke,“ informoval Szabó a dodal, že okrem toho sa pokúsil napadnúť aj 25-ročného Košičana, ktorému sa tiež vyhrážal. Už vtedy pri sebe skrýval drogy, konkrétne vyše 1 gram marihuany.

Adrián si svojím nevypočítavým správaním poriadne zavaril. Za množstvo drog, ktoré priniesol na výsluch, mu hrozia tri roky, za vyhrážanie jeden a za výtržíctvo ďalšie tri. Momentálne ho stíhajú väzobne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu