Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Policajné VIDEO z akčných záťahov na mafiánov: Skončili nahí a v snehu!

Kukláči zadržali až 12 ľudí
Kukláči zadržali až 12 ľudí (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Policajná dráma v Bratislave! Protidrogová jednotka včera zasiahla proti zločincom, ktorých mená majú údajne figurovať aj na mafiánskych zoznamoch. Podarilo sa nám získať video zo zatýkania, na ktorom je vidieť ako sa kukláči skoro ráno dobýjajú do bratislavských bytov a mužov vyťahujú len v pyžamách a spodnom prádle. Jedného z nich sa im dokonca podarilo zadržať počas premávky v aute.

V Bratislave a okolí sa v stredu konala veľká protidrogová akcia, pri ktorej sa policajtom podarilo zadržať zločincov, ktorých mená sa údajne nachádzajú aj na mafiánskych zoznamoch. Kukláči rozbíjali okná a mužov podozrivých z obchodovania s drogami a výbušninami z bratislavských bytov vyťahovali len v pyžamách a spodnom prádle.

Polícia v stredu zakročila proti drogovému gangu, ktorý podľa nej pôsobil v Bratislavskom kraji. Trestná činnosť skupiny spočívala podľa polície vo výrobe a predaji marihuany, pervitínu a kokaínu takzvaným veľkoodberateľom. Policajti zadržali počas akcie 12 ľudí. "Vyšetrovateľ obvinil deväť osôb, hrozí im trest odňatia slobody v rozmedzí desať až pätnásť rokov," ozrejmil Gašpar. "V súčasnosti sa rozhoduje o väzobnom stíhaní štyroch osôb," doplnil.

Pri akcii zaistili policajti aj omamné látky, rôzne zbrane, náboje či ručný granát. Na akcii pod taktovkou NAKA sa zúčastnilo 193 policajtov, nasadili 77 kukláčov a 14 príslušníkov zásahovej skupiny NAKA.

Policajti Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) chytili pri protidrogovej akcii aj muža, ktorý figuruje aj v kauze vraždy Daniela Tupého. Polícia dokonca radí Michala B. na čelo skupiny, proti ktorej zasiahli v stredu takmer dve stovky policajtov. To, že Michal B. bol jedným z piatich obvinených v prípade vraždy Daniela Tupého, potvrdil na tlačovej besede policajný prezident Tibor Gašpar.

Policajný šéf nechcel špecifikovať, čo u Michala B. policajti našli. "Nebudem špecifikovať, čo bolo nájdené u tejto osoby, pretože predpokladáme, že táto akcia bude mať svoje pokračovanie," uviedol Gašpar. Nechcel tiež povedať, či môže jeho zadržanie znamenať posun v kauze Tupý. "Je veľmi predčasné na to odpovedať, ale budeme pracovať s rôznymi možnosťami, ktoré zákon dovoľuje, aby sme sa posunuli aj v tomto prípade," dodal.

Zásah proti mafii

Zásah polície2


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu