Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Mladík si cez inzerát objednal mobil, v balíčku našiel neznámy prášok!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MICHALOVCE - Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 19.12.2012 podal na pošte v Dubnici nad Váhom poštovú zásielku adresovanú na poštu v Michalovciach, kde adresátom zásielky muž (22) z okresu Michalovce. Obsahom zásielky mal byť mobilný telefón zn. Apple iPhone 4S, ktorý si mladík telefonický objednal na základe inzerátu.

Včera (21.12.2012) okolo 17.50 hod. si muž zásielku prevzal na jednej z pôšt v Michalovciach. pričom pri prevzatí a otvorení zásielky za prítomnosti pracovníčky pošty (34) zistil, že sa tam nachádza papierová škatuľka, z ktorej sa vysypáva neznámy prášok krémovej farby.

Túto udalosť okamžite pracovníčka pošty oznámila na linku 158. Následne miesto zabezpečili vyslané policajné hliadky a škatuľku s neznámym práškom zaistili hasiči HaZZ Michalovce. Na miesto bola privolaná aj zdravotná služba RZP. Následne zaistenú zásielku príslušníci Záchrannej brigády HaZZ Humenné za asistencie polície previezli na Regionálny úrad verejného zdravotníctva do Košíc na ďalšie skúmanie.

Pracovníčka  pošty i muž, ktorí prišli do styku s neznámym práškom, boli po vyšetrení v michalovskej nemocnici prepustení domov. K zraneniu osôb nedošlo. V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Michalovciach začal trestné stíhanie pre zločin všeobecného ohrozenia (trestná sadzba 4 až 10 rokov). Polícia po páchateľovi intenzívne pátra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu