Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Peťo (25) využil naivnú tínedžerku: Hrozil, že jej nahé video uvidí celý svet!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE – Úchyl na internete! Peťo (25) z Košíc si od minulého roka cez webkameru nahrával nahú len 15-ročnú dievčinu z Česka a po tom sa jej vyhrážal, že video zverejní na internete a v chúlostivej situácii ju tak uvidí celý svet. Mladému Košičanovi za jeho zvrhlé chute hrozí až 10-ročné väzenie.

Peter zrejme dostal chuť na mladé mäsko a prostredníctvom internetového chatu nadviazal kontakt s dievčaťom z českého Brna. Obyčajné dopisovanie mu však nestačilo a od tínedžerky žiadal viac. „Opakovane prostredníctvom chatu a web kamery vyzýval 15-ročné dievča z Brna, Česká republika, aby sa pred web kamerou obnažila,“ informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Dievčina súhlasila a naivne dúfala, že zábery jej nahého tela ostanú len medzi ním a Petrom. Kruto sa mýlila. Mladík sa jej totiž po čase začal vyhrážať, že jej nahú nahrávku zverejní na internete a odhalenú tínedžerku tak uvidí celý svet.

Predtým, ako tak spravil, však zakročila polícia. „Vyšetrovateľ PZ zo zločinu vydierania a prečinu  ohrozovania mravnej výchovy mládeže obvinil 25-ročného Petra z Košíc,“ dodal Szabó. Ak mu vinu dokážu, hrozí, že za mrežami strávi až 10 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu