Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zastrelený Martin (†36) mal spolupracovať s klanom jakšíkovcov: Mafiánska vražda?

Na mieste činu zasahovali aj psovodi
Na mieste činu zasahovali aj psovodi (Zdroj: greb Tv JOJ)

BRATISLAVA – V Dúbravke možno vyčíňala mafia! Martin (†36), ktorého mŕtve telo našli v nedeľu ráno na dúbravskom sídlisku, mal údajne spolupracovať s jednou z bratislavských organizovaných skupín zvanou jakšíkovci. Informovala o tom Tv JOJ vo svojej hlavnej spravodajskej relácii. Nebohý Martin ležal len pár metrov od posilňovne, ktorú vlastní firma sídliaca na tej istej adrese ako iné spoločnosti spájané s menom zločineckej skupiny. Krátko pred tragédiou sa mal dostať do potýčky v miestnom bare.

Nehybné telo Martina našiel v nedeľu okolo 9:30 náhodný okoloidúci, ktorý okamžite zalarmoval záchranárov. Tí však po príchode na miesto mohli už len konštatovať smrť. Muža zasiahli dve guľky priamo do hrude. „Privolaný lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonať pitvu,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Bratislavčana identifikovala jeho sestra, ktorá v tom čase na sídlisku venčila psa. Tragickú správu neuniesla a zrútila sa.

Polícia na mieste zaistila aj strelnú zbraň. Či však ide o tú, ktorá Martina pripravila o život, ukáže až ďalšie vyšetrovanie.Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia v súbehu s trestným činom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami, dodala hovorkyňa. Nie je vylúčené ani to, že si na život siahol sám. Po prvom nevydarenom výstrele do hrude si mohol uštedriť aj ďalší. Mŕtveho Martina našli v parku, kde sa zdržiavajú bezdomovci, preto si okoloidúci spočiatku mysleli, že patrí k nim.

Podľa informácií TV JOJ mal mať nebohý Martin väzby na jednu z bratislavských skupín podsvetia zvanou jakšíkovci. Jeho telo našli ležať neďaleko posilňovne, ktorú vlastní firma sídliaca na rovnakej adrese ako ďalšie spoločnosti spájané s mafiou. Aj tam polícia v osudný deň zbierala informácie. Aj keď Martina našli mŕtveho až ráno, je možné, že zahynul ešte v noci na ceste z neďalekého podniku, kde mal robiť vyhadzovača.

V bare sa údajne v piatok dostal do konfliktu, ktorý by mohol súvisieť s jeho tragickou smrťou. Všetky okolnosti prípadu teraz vyšetruje polícia. Vzhľadom na prvotné úkony vo vyšetrovaní  v súčasnosti nie je možné poskytnúť k predmetnému prípadu viac informácií,povedala Kurucová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu