Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Potvrdené: V Košiciach vraždil Martin (58), na manželku (†59) útočil s 2,4 promile!

K vražde došlo v tomto paneláku
K vražde došlo v tomto paneláku (Zdroj: google)

KOŠICE – Pri krvavom útoku úradoval alkohol! Deň po brutálnej vražde v Košiciach už zo smrti Anny (†59) obvinili jej manžela Martina (58). Násilník riadne posilnený alkoholom na manželku zaútočil nožom, pričom jednu z rán jej uštedril priamo do srdca. Práve tá sa zrejme nakoniec žene stala osudnou. Za obzvlášť ohavný čin teraz vrahovi hrozí až 25 rokov za mrežami.

„Vyšetrovateľ PZ z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinil 58-ročného Martina z Košíc, ktorý za doposiaľ presne neobjasnených okolností úmyselne usmrtil svoju 59-ročnú manželku,“ informoval o prípade košický policajný hovorca Alexander Szabó. Brutálnemu činu Martina pravdepodobne dopomohol aj alkohol, po vražde nafúkal 2,46 promile.

Polícia už zverejnila aj výsledky predbežnej pitvy, podľa ktorých Anna zomrela na šok po úraze a vykrvácaní. Martin ju pri bezhlavom bodaní totiž zasiahol do krku, ale aj srdca. Násilného manžela zadržali ešte na mieste činu a putoval za mreže. „V prípade dokázania viny obvinenému za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie,“ povedal pre Topky Szabó.

Hrôzostrašná dráma sa odohrala v pondelok podvečer na známom košickom sídlisku KVP. V byte na Dénešovej ulici, vypukla medzi manželmi ostrá hádka, po ktorej Martin s nožom v ruke zaútočil na Annu. „Žena bola prevezená RZP do nemocnice, kde zraneniam podľahla,“ uviedol vtedy hovorca. Polícia bezprostredne po útoku Martina zadržala a putoval za mreže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu