Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opitý mladík 5-krát bodol Annu (64) a udal sa: Dorezaná žena bojuje o život!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SVIDNÍK – Včera popoludní takmer prišla v obci Kečkovce o život Anna (64), ktorú napadol opitý muž (25). Na ženu zaútočil nožom a dopichal ju po celom tele. Po hroznom čine zrejme precitol a sám sa udal na polícii. Obeť násilníka teraz v nemocnici bojuje o život.

„Na policajnú linku 158 oznámil včera (7.12.2012) krátko po 15:00 h mužský hlas, že v rodinnom dome v obci Kečkovce, okr. Svidník, bodol jednu pani,“ uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Polícia po príchode na miesto objavila na podlahe ležať zakrvavenú ženu.

Vedľa nej nemo stál útočník s telefónom v ruke. Muži zákona ho vyzvali, aby ukázal ruky a ľahol si na zem, no nereagoval. „Keďže výzvy nerešpektoval policajti ho za použitia donucovacích prostriedkov spacifikovali a privolali záchranku,“ dodal Džobanik. Dobodanú ženu previezli do nemocnice, kde zistili, že muž ju zasiahol do brucha, hrude, krku, tváre a oboch rúk a je v kritickom stave.

Násilníka predviedli na oddelenie, no keďže bol opití, vypočúvali ho až dnes po vytriezvení.  „Svidnícky vyšetrovateľ obvinil 25 ročného muža z Kečkoviec zo zločinu ublíženia na zdraví,“ povedal hovorca a dodal, že vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na vzatie do väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu