Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krvavý útok v Prešove: Vlado (22) bodol Darinu (†21) do brucha, v nemocnici zomrela

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PREŠOV - Policajti dnes v skorých ranných hodinách zadržali Vladimíra (22), ktorý mal v noci na dnes pred prešovským barom bodnúť do brucha svoju priateľku Darinu (†21). Tá po niekoľkých hodinách zraneniam v nemocnici podľahla.

Darina sa okolo 2:00 vracala z diskotéky, keď ju na Plzenskej ulici zastavil jej priateľ Vlado a strhla sa medzi nimi hádka. Mladík následne na priateľku vytiahol 20-centimetrový nôž a bodol ju najprv do brucha a potom do chrbta. Po otrasnom čine zrejme precitol a doráňanej priateľke zavolal sanitku, ktorá ju previezla do nemocnice.

"Spolu so záchrankou prišli aj policajti, ktorý obvineného na mieste aj s nožom zadržali. Aj napriek snahe lekárov, žena na následky bodných zranení v čase okolo 5:44 h zomrela," uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Vlado bol dnes obvinený z vraždy. "Prešovský policajný vyšetrovateľ vzniesol dnes (19.11.2012) obvinenie pre obzvlášť zločin vraždy 21 ročnému mužovi z Michaloviec," dodal hovorca.

Údajný vrah bol v čase útoku na priateľku opitý, v dychu mu namerali 0,65 promile. Momentálne je v policajnej cele, kde čaká na rozhodnutie súdu. Ak mu otrasný čin dokážu, hrozí mu až 20-ročný trest.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu