Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rezešová bojuje o domáce väzenie: Trest by si mohla odpykať v tomto luxuse!

Rezešová chce celu vymeniť za luxusný komplex pri Dunaji Zobraziť galériu (3)
Rezešová chce celu vymeniť za luxusný komplex pri Dunaji (Zdroj: marinapart.slc.hu)

BUDAPEŠT – Z väzenskej cely do luxusu! Košičanka Eva Varholíková-Rezešová už niekoľko týždňov trávi vo vyšetrovacej väzbe v Budapešti, kam ju súd poslal po tragickej havárii na maďarskej diaľnici. Podľa informácií denníka Blikk je však možné, že skľučujúci priestor štyroch stien už čoskoro opustí. Zdrvená rodina slovenskej milionárky jej totiž v Maďarsku hľadá luxusný podnájom!

Rodina Evy Varholíkovej-Rezešovej od tragédie robí čo môže, aby mladej Košičanke aspoň trochu zmiernila trest, ktorý si skôr či neskôr bude musieť odpykať za štyri vyhasnuté životy. Podľa najnovších informácií príbuzní Rezešovej zháňajú nehnuteľnosť. Ak by totiž skôr, ako padne rozsudok získala v Maďarsku trvalý pobyt, súd by jej mohol nariadiť domáce väzenie. Už raz jej však sudca takýto návrh zamietol.

Rezešovej najbližší sa nevzdávajú a po maďarských realitkách zháňajú luxusný podnájom hodný nárokov košickej milionárky. Nové bývanie vraj musí mať aspoň dve až tri kúpeľne. Rodina sa najviac zahľadela do apartmánu v komplexe Marina pri Dunaji, v ktorom sa nájom za trojizbový byt pohybuje vo výške približne 240 tisíc forintov (860 eur).

 

Rezešovej rodine sa zapáčil luxusný apartmán s výhľadom na Dunaj
Zobraziť galériu (3)
Rezešovej rodine sa zapáčil luxusný apartmán s výhľadom na Dunaj  (Zdroj: marinapart.slc.hu)

 

Po poslednom rozhodnutí Okresného súdu v Budapešti bola Rezešovej predĺžená väzba do 23. decembra. Či sa jej dovtedy podarí získať trvalý pobyt v Maďarsku a či si trest odpyká v domácom väzení, ukáže čas. Podľa maďarských zákonov jej za smrť štyroch ľudí hrozí 5 až 10-ročný pobyt za mrežami.

 

Moderná kúpeľňa nesmie chýbať
Zobraziť galériu (3)
Moderná kúpeľňa nesmie chýbať  (Zdroj: marinapart.slc.hu)

 

Tragická nehoda sa stala pred vyše mesiacom skoro ráno na diaľnici M3 smerom na Budapešť. Košičanka Eva Varholíková-Rezešová za volantom svojho BMW zrejme zaspala a narazila zozadu do Fiatu Punto. Auto vrazilo do zvodidiel a okamžite vzbĺklo. Vo vraku zhoreli traja ľudia, štvrtej žene sa podarilo z auta vyjsť, s vážnymi popáleninami skončila v nemocnici, kde však neskôr zraneniam podľahla. Vo fiatke sa viezli dve sestry a ich manželia. BMW skončilo prevrátené na streche. Podľa maďarskej polície Eva V. nabúrala pod vplyvom alkoholu a možno aj drog.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu