Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Otcovia detí Evy Varholikovej: Musia o ne bojovať so starou mamou!

(Zdroj: profimedia.sk)

KOŠICE – Chce ich mať pri sebe! Stará mama Eva Rezešová, chce mať obe vnučky pri sebe. Už na košickom súde Košice II. podala návrh, aby 13 – ročná Saška Varholíková, ktorú má jej dcéra Eva s bývalým hokejistom Jánom Varholíkom, ako aj 5 – ročná Ella, ktorej otcom jej bývalý dcérin expartner Erik Fischer, prešli do jej náhradnej starostlivosti.

Otcovia sú pochopiteľne pobúrení. Kým matka dievčat Eva Varholíková už tretí mesiac sedí v Budapeštianskej väzbe za tragickú dopravnú nehodu, pri ktorej prišli o život štyria ľudia, o jej deti sa vzorne starajú ich otcovia. Dokonca už súd zveril staršiu vnučku Sašku do dočasnej starostlivosti starej matky, pričom podobný návrh jej otca zamietol. Samozrejme voči rozhodnutiu sa odvolal a Saška je naďalej u neho.

Do svojej starostlivosti sa stará matka snažila podobným spôsobom dostať i mladšiu vnučku Ellu. V tomto prípade ešte súd nerozhodol. Samotný otec – Erik Fischer sa o Ellku stará už viac ako 2 mesiace. Ako prezradil, jeho dcérka má v jeho rodine úžasné prostredie. Ihneď sa stala miláčikom celej rodiny a už teraz sa všetci tešia na spoločné Vianoce. "Dcéra je zatiaľ predbežným rozhodnutím súdu zverená mne a urobíme všetko pre to, aby to tak aj zostalo", hovorí E. Fischer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu