Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tomu sa povie masová bitka: Tisícka Rómov, 50 policajtov a streľba!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

PREŠOV – To, že o hromadné bitky v osadách nie je núdza, sme sa už mohli viackrát presvedčiť. Avšak tá, ktorá nedávno vypukla v Jarovniciach, prekonala všetky ostatné! Do súboja znepriatelených rodín sa totiž zapojila až tisícka bitkárov! V putách však skončili nakoniec len traja.

V rómskej osade Jarovnice sa nedávno odohrával policajný zásah, ktorý pripomínal zadržiavanie toho najväčšieho mafiánskeho bossa. Medzi chatrčami podľa prešovského policajného hovorcu Daniela Džobanika zasahovalo až päťdesiat policajtov so psovodmi, ktorí sa snažili spacifikovať takmer tisícku podgurážených bitkárov.

K hromadnej ruvačke došlo po hádke medzi znepriatelenými rodinami, ktoré sa rozhodli vybavovať účty. Ako informovala Tv JOJ, pred dom pána Vojtecha prišiel istý muž s dvoma ženami a majiteľovi začali kopať do brány. Okolo domu sa však zrazu zišla asi tisícka Rómov a konflikt vyústil do masovej bitky.

Poriadok do osady prišla nastoliť policajná hliadka, no alkoholom posilnený muž zaútočil aj na ňu. Muži zákona si preto zavolali posily a do osady dorazilo 50 policajtov so psovodmi, ktorí na spacifikovanie masy bitkárov, museli použiť aj niekoľko varovných výstrelov. V putách však nakoniec skončili len traja útočníci. "Pri zásahu boli zadržané tri podozrivé osoby, polícia začala trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody,"povedal Džobanik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu