Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hľadaný Mello predáva bar na Belize: Sťahujem sa, odkazuje cez inzerát!

Bar X Lounge na brehu Karibského mora Zobraziť galériu (4)
Bar X Lounge na brehu Karibského mora (Zdroj: coldwellbankerbelize.com)

SAN PEDRO – Veľké sťahovanie, či útek? Po tom, čo si Karol Mello opäť užíva slobody na karibskom ostrove, zažiadalo sa mu zmeny. Najhľadanejší Slovák s krvopotne vybojovaným trvalým pobytom v Belize, sa rozhodol predať svoj vychytený Bar X Lounge na brehu Karibského mora v San Pedre. V inzeráte, ktorý sa objavil na webovej stránke s realitami, okrem iného uvádza aj zaujímavý dôvod a lákavú cenu!

V čase, keď Karola Mella na ostrove zadržala tamojšia polícia, sme vás informovali, že v belizskom San Pedre vlastní vychytený bar na pláži. Po tom, čo ho nedávno po 37 dňoch strávených za mrežami opäť pustili na slobodu, sa mu však zažiadalo zmeny a podnik na brehu Karibského mora chce predať.  „X Lounge je životný štýl práve pre Vás, ak radi trávite čas na pláži a zarábate peniaze!!!“ na tieto slová láka majiteľ  potenciálnych záujemcov.

 

Hľadaný Mello predáva bar
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: coldwellbankerbelize.com)

 

X Lounge bol založený ešte v roku 2011 a okamžite sa stal jedným z popredných miest pre zábavu. Na pláži pred barom sa pravidelne konajú volejbalové turnaje a na bujarých večierkoch sa objavujú aj vzácni hostia, ako napríklad adeptky na miss v Belize. Ako sa spomína v ponuke, medzi podnikmi na brehu Karibského mora ide o realitu s najnižšou cenou – 249 tisíc dolárov (193 tisíc eur).

V inzeráte zvrejnenom na belizskej stránke s realitami okrem iného uvádza aj dôvod predaja, ktorý je prinajmenšom zaujímavý. „Majitelia sa sťahujú a bar potrebujú predať,“ píše sa v ponuke. V súvislosti s tým sa objavili špekulácie, či sa údajný mafiánsky boss nechce dať opäť na útek. Je však pravdepodobnejšie, že sa len chce po medializovaných naťahovačkách so súdmi utiahnuť s rodinou do úzadia. „Môj klient je z celej tejto ságy unavený. Určite si teraz túži oddýchnuť a tráviť čas s rodinou,“ povedal po poslednom pojednávaní jeho advokát Godfrey Smith.

 

Hľadaný Mello predáva bar
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: coldwellbankerbelize.com)

 

Verdikt, ktorý určite nepotešil naše orgány padol ešte 17. septembra. Mellovi vrátili trvalý pobyt v Belize, ktorý mu bol zrušený 28. augusta, kvôli tomu, že keď oň žiadal, uviedol vo formulári falošné údaje. Mello aj jeho manželka Zuzana Marošová na kľúčové pojednávanie neprišli. "Súd zamietol pozastavenie trvalého pobytu pána Karola M.. Tento prípad sa tým pádom skončil a pán Karol M. môže žiť v Belize ako slobodný človek," povedal vtedy advokát Smith.

 

Hľadaný Mello predáva bar
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: coldwellbankerbelize.com)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu