Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka Marošová po 9 rokoch na úteku: Vyzerá neskutočne dobre a... Aha, ako sa predvádza!

Zuzana Marošová pref útekom do Belize hrala v Ordinácii v ružovej záhrade, teraz robí modelku, choreografku a trénerku. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Marošová pref útekom do Belize hrala v Ordinácii v ružovej záhrade, teraz robí modelku, choreografku a trénerku. (Zdroj: ambergristoday.com/Facebook)

BELIZE - Bezstarostný život?! Zuzana Marošová (34) a jej manžel Karol Mello (45), ktorý je na Slovensku obvinený z viacerých vrážd, žijú na úteku už dlhých 9 rokov. Dvojica sa už niekoľko rokov nachádza v Belize. A podľa fotiek, ktoré sa objavili na sociálnej sieti Facebook, sa im tam vôbec nežije zle. Známa herečka vyzerá naozaj dobre a na jednej z miestnych módnych prehliadok sa dokonca predstavila v úlohe modelky.

Zuzana Marošová obetovala rozbehnutú hereckú kariéru za život na úteku. Už dlhých 9 rokov sa totiž spolu so svojim manželom Karolom Mellom schováva za hranicami našej krajiny.

Najprv sa dvojica zdržiavala v susednom Poľsku. Tam však údajného bossa mafie muži zákona vypátrali. No putá nemal na rukách dlho. Kvôli procesnej chybe ho pustili na slobodu. Vtedy dvojica ušla do Španielska a odtiaľ do ďalekého Belize.

A tu si už manželia užívajú doslova bezstarostný život. Veď hoci je na Karola stále vydaný medzinárodný zatykač, v Karibiku mu nič nehrozí. Ostrov totiž nemá s našou krajinou podpísanú zmluvu o vydávaní zločincov. 

Začiatkom roka sme vás už na Topkách o aktuálnom živote Mellovcov informovali. Partneri sa vo svojom novom domove zaradili medzi tamojšiu smotánku. Pravidelne ich vídať na módnych prehliadkach a z kučeravej blondínky sa za 4 roky v Strednej Amerike podarilo vypracovať na uznávanú odborníčku v oblasti tanca a fitnes. Dokonca sa dostala do organizačného tímu národného týždňa módy, kde zaujala pozíciu hlavnej choreografky. 


Herečka Marošová po úteku s Mellom: V Belize si užíva kráľovské časy. Tu je dôkaz! 


A najnovšie fotky svedčia o tom, že dvojici je za veľkou mlákou stále lepšie. Dôkazom je napríklad aj plavovláskin vzhľad. Marošová totiž vyzerá neskutočne dobre. Akoby rokmi života za veľkou mlákou opeknela.

No najnovšie si už spolu s manželom nevychutnáva módne prehliadky len z pozície pozorovateľa či organizátora. Na jednej z nedávnych fashion show sa totiž naša herečka predstavila aj v úlohe modelky. Po móle sa prešla ako profesionálna manekýnka a jej manžel ju pri tom po celý čas natáčal. 

Po jednej z takýchto prehliadok sa so Zuzanou stretol novinár z Denníka N. Ten prišiel na ostrov urobiť rozhovor s Karolom Mellom. No dožičilo sa mu skúsenosti aj s jeho manželkou. „O chvíľu príde Mellova žena Zuzana, dominantná a vždy rozhodná, akoby občas usmerňovala aj jeho vlastný tok myšlienok. Srdečne sa vítajú so všetkými miestnymi, ktorí idú okolo. Rozhovor? Zuzana je skeptická: Ja vás nepoznám a nemám na vás čas. ‚Pani Zuzana, to je v poriadku: ja sa nechcem rozprávať s vami, ale s Karolom.‘ (Zuzana sa trošku urazí.)“ spomína sa v článku, ktorý sa venuje údajnému bossovi podsvetia. No zdá sa, že bývalá herečka si aj v Karibiku užíva život „hviezdy“. 

Zuzana Marošová sa na nedávnej módnej prehliadke objavila v úlohe modelky. Karol Mello ju po celý čas natáčal.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Marošová sa na nedávnej módnej prehliadke objavila v úlohe modelky. Karol Mello ju po celý čas natáčal.  (Zdroj: ambergristoday.com/Facebook)

Viac o téme: Zuzana Marošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu