Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tri tínedžerky sa vrhli na jednu: Kopance do rebier a vytrhané vlasy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: fooyoh.com)

KOŠICE – Študentka z Košíc na ceste domov zažila peklo! V značnej prevahe sa na ňu večer vrhli tri tínedžerky, ktoré ju začali bezdôvodne mlátiť. Okrem vytrhaných vlasov a buchnátov jej uštedrili aj bolestivé kopance do rebier a chrbta.

Incident sa odohral ešte v polovici mája, keď sa dievča vracalo domov zo železničnej stanice  v Kostoľanoch nad Hornádom. Cestu jej po desiatej večer skrížili tri košické výtržníčky – Karina (19), Katarína (17) a Patrícia (15), ktoré ani chvíľu neváhali a na študentku zaútočili.

Obeť nemala proti prevahe chuligánok šancu. „Najprv ju udreli do tváre, niekoľkokrát kopli do rebier a následne ju zvalili na zem a opätovne niekoľkokrát kopli do rebier a do chrbtice, pričom ju  ťahali za vlasy,“ informoval Topky košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Dievča sa z hororového zážitku a modrín po celom tele spamätávalo niekoľko týždňov. Obvineným teraz hrozia vysoké tresty. Dvom mladistvým Kataríne a Patrícii sa však trest znižuje na polovicu. „V prípade dokázania viny obvinenej žene hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 2 roky a dvom mladistvým dievčatám polovica,“ dodal hovorca. Nech už bol dôvod ich útoku akýkoľvek, za pobyt za mrežami im určite nestál.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu