Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Osady ovládla nová móda: Rómske masové bitky na život a na smrť!

Berte palice a do boja
Berte palice a do boja (Zdroj: YouTube)

OSTRAVA - Na internete pribúda stále viac a viac nahrávok zachytávajúcich brutálne násilie, ktorého hlavnými aktérmi sú Rómovia. Bitkári sú rôzni, scenár však stále ten istý – kopance, buchnáty, silný rev a krvavé mláky! Len za posledný deň sa objavili na webe dve nahrávky, v ktorých sa znepriatelené skupinky mlátia hlava-nehlava.

Prvý z incidentov zachytený na videu s výstižným popisom „Tak už sa pobili aj medzi sebou“ sa odohráva v susedných Čechách. Spúšťačom hnevu miestnych bol muž, ktorého na ich „pozemku“ vysadila červená Felícia a nechala ho napospas boľavému osudu. Z chatrče vtedy vybehlo niekoľko Rómov s palicami v rukách a muža nimi začali z celej sily mlátiť. Násilníci boli v značnej prevahe a obeti neostávalo nič iné, ako ležať a čakať, kým hororový útok skončí.

V tom však na miesto dorazil zelený Favorit. Ten upútal pozornosť bitkárov, ktorý muža nechali tak a začali demolovať auto. Keď sa do bitky zapojili aj ďalší Rómovia, strhla sa masová mela, pri ktorej všetci zúčastnení okolo seba chaoticky mlátili palicami a zrejme už ani netušili koho. Keď bolo po všetkom, väčšina násilníkov z miesta ušla. Zanechali po sebe len spúšť a jedného nehybne ležiaceho protivníka.

Rómska bitka č.1: Palicová "prestrelka"

 

 

Ďalšia z nahrávok s už menej akčným obsahom pochádza takisto z Čiech. Na uliciach Ostravy náruživá hádka medzi Rómami vyvrcholila do masovej bitky. Pouličný konflikt, do ktorého sa neváhali zapojiť aj ženy, nakoniec musela riešiť polícia, ktorú zavolali vystrašení svedkovia.

 

Rómska bitka č. 2: Slová nič nevyriešia

 

 

Ruvačka, ktorej sa zúčastnili desiatky Rómov, sa nedávno odohrala aj na Slovensku. Do masového súboju dvoch znepriatelených rodín z Levoče a zo Smižan sa vtedy zapojili desiatky ľudí. Osadníci zo Smižian si prišli do Levočských Lúk vyrovnávať účty, pričom ako prvú napadli ženu. Vtedy sa strhla davová psychóza a Rómovia sa bili hlava-nehlava. Konflikt dokonca pokračoval aj v miestnej nemocnici, kde museli niektorých členov rodiny z Levoče hospitalizovať. Dusnú atmosféru v osade aj pár dní po tom, monitorovalo niekoľko policajných hliadok.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu