Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tragický osud zlodeja: Mladík (†24) zomrel hodinu po lúpeži!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Považskobystrickí policajti obvinili mladíka (18) z Považskej Bystrice zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Spolu s komplicom (24) vylúpili kaviareň s herňou na Žilinskej ulici v Považskej Bystrici.

„Údajní páchatelia vošli 3. augusta hodinu po polnoci do kaviarne a od zamestnankyne (27) žiadali so zbraňou v ruke peniaze. Žena im najskôr odmietla peniaze vydať. Jeden z dvojice ju udrel, zobral jej peňaženku z vrecka zástery a druhý zatiaľ prehľadával sklad. Pri odchode z herne jeden z páchateľov mieril zbraňou do priestoru baru a následne obaja ušli na motocykli. Mladej žene nespôsobili žiadne zranenia, majiteľovi (36) herne spôsobili škodu vo výške 300 eur,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová.

Ako dodala, starší z dvojice hodinu až dve po lúpeži zomrel. Jeho telo našli neďaleko obce Jasenica v Považskobystrickom okrese. „Vyšetrovateľ PZ spracoval podnet na väzobné stíhanie obvineného. V prípade dokázania viny môže stráviť vo väzení sedem až dvanásť rokov. Okolnosti, za akých došlo k usmrteniu staršieho z dvojice páchateľov sú naďalej predmetom policajného vyšetrovania,“ doplnila Antalová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu