Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Grambľavý Imrich dvakrát pohorel: Zbabral lúpež aj krádež!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

GALANTA – Za každú cenu sa v stredu pokúšal prísť k peniazom Imrich (57) z Horných Salíb, ktorý v priebehu hodiny vyčíňal na ulici aj na pošte. Po tom, ako sa mu nepodarilo okradnúť ženu na Ul. SNP, namieril si to na Poštovú ulicu. Odtiaľ však nešikovný zlodej takisto odišiel s „prázdnou“!

V stredu o 10:00 padla Imrichovi do oka kabelka, ktorú niesla cyklistka (45) prechádzajúca Ul. SNP v Seredi. Odhodlaný zlodej ženu začal ťahať za vlasy a snažil sa jej kabelku vytrhnúť. „Žena sa však ubránil a začala kričať o pomoc,“ informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Sklamaný z neúspechu tak Imrich od prvej obete ušiel.

Nehodlal však odísť s „prázdnou“ a hodinu po neúspešnom pokuse, si to namieril na neďalekú poštu na Poštovej ulici. „Pravú ruku si držal po tričkom imitujúc držanie zbrane a pod hrozbou žiadal o pracovníčky peniaze,“ dodal Hanus. Poštárka mu však žiadne peniaze nedala a zavolala políciu. Nemotorný zlodej tak musel opäť utiecť s prázdnymi rukami. Za prvý pokus Imrichovi hrozí dvojročné väzenie, za druhý až osemročné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu