Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hororový úraz: Mladík si do obočia a pod oko zapichol konáre!

Colby s konárom v obočí Zobraziť galériu (4)
Colby s konárom v obočí (Zdroj: thenews24.net)

ASHEVILLE - Colby Ellis (22) zo Severnej Karolíny rád lezie po stromoch, nedávno sa mu však táto záľuba vypomstila. V národnom parku Nantahala Gorge totiž spadol tak nešťastne, že sa mu konár zapichol pod oko a preťal mu obočie.

Mladíkovi sa hrozivo vyzerajúci úraz prihodil počas sezónnych prác na juhovýchode Spojených štátov. Spolu s kamarátom Micahom sa rozhodli využiť deň voľna na to, aby preskúmali okolité hory. Jeden strom sa im zapáčil natoľko, že sa naň rozhodli vyliezť.

"Vo výške zhruba meter a pol nad zemou som sa pošmykol a spadol na zem. Dopadol som síce na nohy, lenže keď som sa v rýchlosti otočil na druhú stranu, napichol som sa na popadané konáre," hovorí Colby, ktorý našťastie v minulosti absolvoval kurz prvej pomoci, takže vedel, že s haluzou nesmie hýbať.

Colby s vetvou pre istotu nemanipuloval
Zobraziť galériu (4)
Colby s vetvou pre istotu nemanipuloval  (Zdroj: thenews24.net)

Dvojici na ceste do nemocnice zastavil okoloidúci motorista, ktorý ich odviezol do mesta Asheville. Tam sa už o Colbyho postarali. "Haluze mi vybrali a rany zošili pár stehmi. Na oko mi priložili náplasť a bol som vybavený," povedal Američan, ktorý mal neuveriteľné šťastie, že mu zranenie vôbec nepoškodilo zrak.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu