Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tragická zrážka troch áut pri Dolnej Vsi si vyžiadala jednu obeť

U dvoch účastníkov nehody alkohol v krvi nebol zistený, pri treťom bude polícia múdrejšia až po pitve Zobraziť galériu (5)
U dvoch účastníkov nehody alkohol v krvi nebol zistený, pri treťom bude polícia múdrejšia až po pitve (Zdroj: PZ)

DOLNÁ VES - Polícia v Žiari nad Hronom vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v piatok (20.7.) o 8.30 hodine, v katastri obce Dolná Ves.

Vodička (39) z Kriváňa v okrese Detva viedla osobné motorové vozidlo Renault Clio v smere od Bartošovej Lehôtky na Kremnicu a medzi obcami Horná Ves a Dolná Ves s doposiaľ nezistenej príčiny prešla s vozidlom do protismeru.

Čelne narazila do oproti idúceho osobného morového vozidla VW Golf, ktoré viedol vodič (29) bytom Horná Ves. Následne boli obidve vozidlá odhodené do strán v smere svojej jazdy, pričom vytvorili náhlu prekážku pre osobné motorové vozidlo Kia Rio, ktoré viedla vodička (37) z Kremnice. Vodička jazdila za vozidlom VW Golf, už nestihla reagovať a pri prechádzaní pomedzi odhodené vozidlá, pravou časťou narazila do pravej, zadnej časti VW Golf.

Pri nehode vodič vozidla VW Golf utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol, jeho spolujazdec (21) z Detvy sa zranil ľahko. Vodička vozidla Renault Clio utrpela ťažké zranenia. Alkohol u vodičiek zistený nebol, u usmrteného vodiča bude požitie alkoholu zisťované pri pitve. Na vozidle vznikla škoda odhadnutá na 14-tisíc eur. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu