Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Košickí policajti sa zapotili: Cesty brázdili vodiči posilnení alkoholom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE – Pre košických vodičov zrejme zákaz pitia alkoholu za volantom neplatí. Len včera sa policajtom podarilo v košickom okrese zadržať až piatich podgurážených šoférov.

Medzi nezodpovednými vodičmi, ktorí sa včera počas celého dňa dostali do rúk košických policajtov, bol aj Ľubomír (29) z Košíc. Hliadka podozrivého zastavila v obci Geča a vyzvala ho, aby sa podrobil dychovej skúške. Košičan skoro ráno nafúkal až 1,19 promile.

Predtým ako sadol za volant sa alkoholom posilnil aj Košičan Marián (39), ktorý však po zastavení policajnou hliadkou v obci Budimír odmietol fúkať. Zrejme vedel prečo.

Podnapitý sa na cesty vybral aj Milan (25) z Michaloviec, ktorého policajti zastavili smerom zo Zemplínskej Šíravy. Z mladíka zrejme už na diaľku tiahol alkohol, a preto ho hliadka požiadala o vykonanie dychovej skúšky. Podozrenie sa policajtom potvrdilo, Milanovi namerali až 2,04 promile.

Opitého Miloša (42) z Košíc kontrolovala hliadka včera v noci v Dobšinej. Košičanovi sa podarilo nafúkať rovnako ako kolegovi z Michaloviec - 2,04 promile alkoholu v krvi.

Posledný prípad včerajšieho „alkoholického“ dňa skončil haváriou. František (44) z Rožňavy pri prejazde cez most v Henckovciach vrazil do železného zábradlia. Hliadka, ktorá dorazila na miesto v podozrení požiadala vodiča, aby sa podrobil dychovej skúške. Fúkať však odmietol, tak ako sa odmietol podrobiť aj odberu a vyšetreniu krvi.

Všetkým pondelňajším opilcom teraz hrozí až rok za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu