Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zbabelec z Prešova: Zrazil dôchodcu a ušiel, nafúkal vyše 3,5 promile!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/PREŠOV – Opitý na mol včera brázdil cesty muž z Prešova, keď mu zrazu do cesty vbehol deduško (86). Opilec po zrážke s chodcom zbabelo ušiel, a keď ho policajti dolapili, nafúkal šokujúcich 3,54 promile!

Prechádzanie cez cestu mimo priechodu pre chodcov na Vihorlatskej ulici sa stalo osudným dôchodcovi (86), ktorý skončil pod kolesami Daihatsu Cuore, za volantom ktorého sedel muž z Prešova. Vodič sa vzhľadom na to, že bol na mol opitý, rozhodol pre útek.

„Pri náraze dopadol na kapotu a  odtiaľ spadol na vozovku. Obvinený na mieste nezastavil a z miesta dopravnej nehody ušiel smerom na Rusínsku ulicu,“ povedal pre Topky prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Policajtom sa unikajúceho ožrana nakoniec podarilo dolapiť a skončil v putách.

Ešte predtým však utečencovi dali fúkať. Po zobrazení množstva alkoholu v krvi na prístroji ostali muži zákona v šoku. Prešovčanovi totiž namerali neuveriteľných 3,54 promile. Deduško našťastie pri zrážke utrpel len ľahké zranenia, z ktorých sa bude liečiť asi 7 dní. Opilec už sedí za mrežami a bude stíhaný v tzv. super rýchlom konaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu