Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Obeť streľby v Hurbanove: Stav muža v komárňanskej nemocnici je vážny

Tragédia si vyžiadala troch mŕtvych a dvoch zranených
Tragédia si vyžiadala troch mŕtvych a dvoch zranených (Zdroj: TV JOJ)

KOMÁRNO - Zdravotný stav pacienta, hospitalizovaného po streľbe v Hurbanove, kde príslušník mestskej polície 15. júna zabil troch ľudí a dvoch zranil, je stabilizovaný, ale naďalej vážny. Uviedla to hovorkyňa spoločnosti holding Agel, ktorá prevádzkuje komárňanskú nemocnicu, Marta Csergelová.

"O lekárskych zákrokoch a podrobnostiach sa nebudeme vyjadrovať," povedala. Podľa nepotvrdených informácií troch zastrelených pochovajú v Hurbanove tento týždeň, pravdepodobne v stredu (27.6.) "Zatiaľ nepoznáme presný termín pohrebu," uviedla primátorka mesta Hurbanovo Margita Zemková s tým, že po tragickej udalosti v súčasnosti vládne v meste pokoj. "Ani vo Svätom Petre, v mieste trvalého bydliska obvineného, nedošlo k mimoriadnym udalostiam, hoci miestni obyvatelia sa obávali pomsty Rómov," konštatoval starosta obce Jozef Jobbágy.

V Hurbanove a Svätom Petre hliadkuje priebežne štátna polícia. "Príslušníci mestskej polície pracujú v mimoriadnom režime, službu v týchto dňoch ponechávajú posilnenej štátnej polícií," ozrejmila Zemková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu