Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Toto je beštiálny vianočný vrah: Za 14 bodnutí Ireny 21 rokov v base!

Odsúdený vrah Peter G. Zobraziť galériu (3)
Odsúdený vrah Peter G. (Zdroj: mik)

KOŠICE – Bude pykať! Muža, ktorý zavraždil predavačku v Kauflande, dnes Okresný súd odsúdil na 21 rokov a 8 mesiacov nepodmienečne v najprísnejšom režime.

Košičan Peter G. (34), 3 dni pred Vianocami zabil svoju bývalú priateľku 40-ročnú predavačku Irenu. Najprv sa s ňou začal hádať, potom preskočil pult a priamo do srdca jej bodol nôž. Žena spadla a on ju ešte na zemi 14 krát dobodal do chrbta! Zvlášť brutálny skutok sa stal pred očami mnohých svedkov a značne zaskočení zákazníci nedokázali opitého útočníka zastaviť.  Vrah nakoniec ostal v obchode a počkal na policajtov. Svoj ohavný čin ospravedlňoval tým, že keď sa s ním Irena rozišla, zrútil sa mu svet.

Nešťastnú ženu pochovali presne na Vianoce. Ostali po nej dvaja synovia, Adam (12) a Lukáš (18). Pri vypočutí rozsudku boli prítomní aj jej najbližší príbuzní a s výškou trestu neboli veľmi spokojní. „Zaslúži si smrť,“ povedala po skončení procesu jej sestra. Jej brat a ostaná rodina žiadali aspoň najvyšší možný trest. „Bola to skvelá žena a matka. Nič nám ju nenahradí,“ dodáva brat. Voči rozsudku sa prokurátor neodvolal a advokát si zobral 3 dni na rozmyslenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu