Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Významní Taliani si platili neplnoleté Slovenky na bizarný sex: Zadržali dve pasáčky!

Slovenské dievčatá uspokojovali talianskych manažérov
Slovenské dievčatá uspokojovali talianskych manažérov

RECANTI – V Taliansku prebehla veľká policajná razia proti gangu, ktorý zneužíval mladé slovenské dievčatá. Škandál je o to väčší, že desiatka prostitútok mala pracovať v apartmánoch v Ancone a Numanii, kde poskytovali sexuálne služby významným talianskym podnikateľom. Šéfom pasáckeho gangu je podľa polície syn známeho podnikateľa s nábytkom, ktorý má fabriku aj na Slovensku. Pomáhali mu dve Slovensky, ktoré zadržali kvôli tomu, že lanárili mladé slečny cez sociálne siete a rôzne zoznamky.

Podľa talianskeho portálu corriereadriatico polícia zadržala Kristínu Božidarovú a Simonu Vojtasovicocsovú. Polícia zo strachu pred ich útekom požiadala súd o vyšetrovaciu väzbu. Obe ženy boli podľa polície najskôr prostitútkami a až neskôr začali pomáhať s hľadaním nových spoločníčok. Šéfa gangu Mattea Scalvoniho a jeho komplicov sledovali muži zákona niekoľko mesiacov. Vyšetrovanie začalo potom, čo polícia sledovala internetové stránky ponúkajúce platený sex.

Podľa talianskych médií môže škandál nadobudnúť oveľa väčšie rozmery, keďže medzi zákazníkmi mali byť významní miestni podnikatelia, ktorým by to mohlo zničiť povesť. Medzi Slovenkami naviac boli aj neplnoleté dievčatá a boháčom mali plniť najbizarnejšie sexuálne priania. Služby ponúkali cez  webové stránky.  Slovenky mali lákať dievčatá na rôzne inzeráty, na prácu z domu a podobne. Polícia vyšetruje, či neboli niektoré k prostitúcii donútené.

Ministerstvo zahraničných vecí nemá o prípade bližšie informácie. Ako nám prezradila Petra Greksová, náš zastupiteľský úrad polícia nekontaktovala.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu