Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Únos Nikolety (3): Hľadali ju u nás aj v Česku, zatkli rodičov!

Nikoleta sa našla vo Vrábľoch
Nikoleta sa našla vo Vrábľoch (Zdroj: novinky.cz)

BRATISLAVA/VRÁBLE - Únos trojročnej Nikolety Kotlárovej niekoľko dní zamestnával slovenskú aj českú políciu. V prípade však nastal zvrat. Dievčatko sa našlo vo Vrábľoch.

Malú Nikolku sa podarilo vypátrať vďaka médiám, ktoré na miesto jej možného pobytu upozornili políciu. Tá informácie preverila a dnes potvrdila, že dievča sa skutočne nachádzalo vo Vrábľoch u svojej starej matky.

Nikoleta sa momentálne nachádza v detskom domove v Žitavciach, kde putovala po tom, ako ju sociálna pracovníčka odviezla od starej mamy. "Je živá, zdravá a bude o ňu dobre postarané," uviedla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Baloghová.

Policajti v Novej Vsi nad Žitavou už skôr zadržali oboch rodičov, ktorí dcéru uniesli z Diagnostického ústavu v Dobřichoviciach v Českej republike. Tam bola umiestnená na základe rozhodnutia Okresného súdu v Prahe. Drogovo závislí Roman (37) a Zlatica (30) vraj využili fakt, že niekto poriadne nezavrel dvere na zariadení a dcéru jednoducho odviezli preč. Polícia po trojici pátrala od nedele.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu