Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Na heroíne závislý pár, ktorý uniesol Nikolku (4): Vzali sme, čo je naše!

Podarení rodičia malého dievčatka Zobraziť galériu (2)
Podarení rodičia malého dievčatka (Zdroj: Joj)

BRATISLAVA/VRÁBLE - V katastrofálnych podmienkach žila rodina Romana Kotlára, Slováka, ktorý aj so svojou družkou žije v Česku. Obaja sú podľa Joj závislí od heroínu, preto im odobrali dcérku Nikolku a umiestnili ju do diagnostického ústavu. Dvojica ju však v nedeľu uniesla.

Policajti Nikoletu vypátrali v noci z pondelka na utorok. Vtrhli do domu jej starej mamy vo Vrábľoch a dievčatko tam našli. Bolo živé a zdravé, uviedla Markíza.

Rodičia o dievčatko prišli pred časom, keď sa zistilo, v akých podmienkach ho vychovávajú. Otec Roman Kotlár sa však bráni, že "bol na ulici jeden deň a zavolali naňho policatov." Tak či onak, dievčatko putovalo do diagnostického ústavu v Dobřichoviciach, neďaleko Prahy.  Rodičia ju tam navštevovali a začali plánovať únos.

Ten im síce vyšiel, Nikolka je však opäť preč, tentokrát v detskom domove v Žitaviciach. Dvojica, hoci tvrdí, že dcérku ľúbi a zobrala "len to čo je ich," má opletačky s políciou.

V prípade je však ešte jedna záhada. Podľa Joj pred dvoma mesiacmi zmizol z ústavu aj brat malého dievčatka. Toho sa zatiaľ vypátrať nepodarilo.

Na heroíne závislý pár,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: novinky.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu