Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šimon podvádzal a obchodoval so ženami: Spravodlivosti sa však vyhol!

Ďurač má poriadne za ušami
Ďurač má poriadne za ušami (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Obchodovaniu s bielym mäsom sa mal venovať Šimon Ďurač (43) z Banskej Bystrice. Okresný súd vydal príkaz na jeho zatknutie. Nie je to jediný zatykač, ktorý naňho policajti vydali. Muž sa však vyparil a nevie sa, kde sa nachádza.

"Pátranie po hľadanom mužovi bolo vyhlásené na základe príkazu na zatknutie, ktorý vydal Okresný súd v Leviciach v júni 2010, pre trestný čin obchodovania so ženami," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Ako však podčiarkla, v jeho prípade nejde o jediný hriech.

"V septembri  2010 vydal Okresný súd vo Veľkom Krtíši nariadenie na dodanie Šimona Ďurača do výkonu trestu odňatia slobody za trestný čin podvodu. V máji 2011 opäť Okresný súd vo Veľkom Krtíši vydal uznesenie, ktorým nariadil obmedzenie osobnej slobody a predvedenie hľadaného muža ako svedka vo veci prečinu úverového podvodu," dodala.

V prípade, že niečo o pobyte tohto údajného pasáka a podvodníka viete, ozvite sa polícii na čísle 158, alebo príďte osobne na ktorékoľvek oddelenie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu