Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zúfalý boss Černák? Exmanželka rozpredáva majetok s 50 % zľavou

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: LX Reality)

BREZNO – Známa postava z podsvetia Mikuláš Černák, ktorý si odpykáva trest vo väzení za viacero skutkov, prehral boj s hospodárskou krízou. Podarilo sa nám totiž zistiť, že jeho exmanželka Iveta sa opäť pokúša predať rodinný dom, ktorý patril aj mafiánskemu bossovi. Cena však rapídne klesla.

Vilka v lukratívnej štvrti Brezna Mazoník bola v ponuke realitných kancelárií už v roku 2008. Vtedy sa v tejto súvislosti medializovalo, že táto skutočnosť sa dostala aj do vyšetrovacieho spisu. V tom čase sa Černákovci rozvádzali a na radu väzňa manželka pýtala až 9,5 milióna korún (306 tisíc eur). Nedávno sa dom v inzerátoch objavil opäť v realitnej kancelárií LX reality. Ak by ste si chceli užívať luxus ako niekdajší boss podsvetia, na strednom Slovensku máte túto možnosť už iba za 165 tisíc eur.

Dom v Brezne
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: LX Reality)


Tak sa zdá, že o výrazný namodro sfarbený dom nebol nikto ochotný dať pôvodnú sumu, šplhajúcu sa k desiatim miliónom korún. Vilka totiž nemá bazén, aj keď je dvojpodlažná, s dvomi garážami, fontánou a záhradným domčekom. Na prízemí je veľká obývacia hala s krbom a barovým pultom, fitnes a kúpeľňa. Na hornom podlaží kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, pracovňa a kúpeľňa. Podľa katastra nehnuteľností je dom napísaný na Černákovu exmanželku Ivetu. Dvojica sa rozviedla v roku 2008. Dôvodom bolo to, že viac ako polovicu manželstva strávil Mikuláš Černák vo väzení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu