Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tvorte a vyhrajte pre svoju škôlku workshop OVCE.sk

(Zdroj: ovce.sk)

Pripravte pre vašich škôlkarov letné ovečkové prekvapenie. Projekt OVCE.sk prichádza za škôlkarmi s interaktívnymi workshopmi, aby ich naučil, okrem iného, čo robiť, keď ich na ulici fotia cudzí ľudia či to, že časté hranie sa na mobile či tablete nás môže dostať do problémov. OVCE.sk takto upozorňujú na neustále sa znižujúcu vekovú hranicu pokiaľ ide o využívanie moderných mobilných zariadení, ako sú smartfóny či tablety.

Ak chcete, aby OVCE.sk prišli aj do vašej škôlky, stačí, ak spolu s deťmi VYTVORÍTE PLAGÁT NA TÉMU AKO CHRÁNIA OVCE.sk DETI NA INTERNETE a do 16. júla ho pošlete eSlovensko o. z. emailom na adresu sutaz@zodpovedne.sk.

Zo zúčastnených škôlok budú následne vyžrebované tri, ktoré OVCE.sk navštívia s interaktívnym workshopom. A nebude chýbať ani malé prekvapenie v podobe jedného z krstných rodičov rozprávkovej knihy OVCE.sk.

Takže nachystajte si farbičky, štetce, ceruzky... fantázii sa medze nekladú.

Súťaž prebieha od 16. júna do 16. júla 2014 a organizuje ju eSlovensko o. z. spolu s Ministerstvom vnútra SR, Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR, Metodicko-pedagogickým centrom, Telekomom a ďalšími partnermi projektu OVCE.sk.

Viac informácií na www.zodpovedne.sk.

 

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu