Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mamička Rakovská: Vyzerá lepšie ako pred pôrodom!

Barbora Rakovská pred rokom a teraz. Ako vidno, blondínka výrazne schudla a nechala si skrátiť vlasy. Zobraziť galériu (7)
Barbora Rakovská pred rokom a teraz. Ako vidno, blondínka výrazne schudla a nechala si skrátiť vlasy.

BRATISLAVA – Pristane jej to! Bývalú moderátorku Barboru Rakovskú (24) a jej partnera Tomiho Popoviča (33) sme pred pár dňami stretli na istej módnej prehliadke v Bratislave. Rodičia ročnej dcérky Amie vyzerali spokojne a šťastne. Všimli sme si tiež, že blondínke mamičkovské povinnosti prospeli. Výrazne opeknela!

Stará sa o seba! Zhruba pred rokom priviedla Barbora Rakovská na svet dcérku Amiu. Ako nám v súvislosti s tehotenstvom bývalá moderátorka prezradila, výrazne sa na jej postave podpísalo. Pribrala viac kilogramov, než pôvodne očakávala. Od pôrodu však uplynulo dvanásť mesiacov a Rakovská je opäť vo forme. Zhodila prebytočné tuky, vynovila účes a zo šatníka vytiahla sexi šaty.

„Dala som si záležať na tom, aby som schudla, lebo som sa veľmi zle cítila,“ priznala mamička, ktorá by však na svojej figúre chcela ešte zapracovať. „Stále nie som spokojná. Celé telo je po tehotenstve nejaké oslabené a potrebuje veľmi veľa spevňovať. No ja na to nemám čas,“ dodala.

Rakovskej sa napokon netreba vôbec čo čudovať. Všetok svoj voľný čas venuje ratolesti. Zrejme asi ako každá mamička je po celom dni unavená a nemá sily na nejaké cvičenie. Ako však Barbora dodala, práve dcérke vďačí za zhodené kilogramy. „Ono to išlo samo pri tom dieťati,“  uzavrela so smiechom.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Barborou Rakovskou o zhodených kilogramoch. Spoločne s Tomim prehovorili aj o svadbe.

Tomi a Barbora

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu