Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tomáš Maštalír prehovoril o SÚKROMÍ: Takýto je z neho dvojnásobný OTEC!

Tomáš Maštalír Zobraziť galériu (2)
Tomáš Maštalír (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenský herec Tomáš Maštalír nás pustil do svojho súkromia a vyznal svoje pocity dvojnásobného otca. Takto to vidí on.

Tomáš Maštalír prehovoril o SÚKROMÍ: Takýto je z neho dvojnásobný OTEC! (Zdroj: Ján Zemiar)

Ženy z neho šalejú a muži v tichosti závidia. Tomáš Maštalír stále patrí medzi obľúbených hercov a pre mnohé fanúšičky je aj akýmsi sexsymbolom. O svojich hereckých postavách rád rozpráva a nemá s tým najmenší problém. To sa však nedá povedať o jeho súkromí, pretože to si herec prísne stráži a vyjadruje sa k nemu veľmi zriedka.

Galéria: Tomáš Maštalír

Nám sa ho podarilo osloviť počas nedávnej premiéry filmu Smršť, kde si pod režisérskou taktovkou Petra Bebjaka zahral forenzného psychológa Martina Langa, ktorý sám to nemá v hlave úplne v poriadku. Okrem zážitkov z natáčania nás zaujímalo aj to, ako vníma svoju rolu už dvojnásobného otca. „Snažím sa byť čo najlepším otcom ako viem, no a chcem pre svoje deti vytvárať správne a bezpečné prostredie v ktorom môžu rásť. To je celé,“ vyjadril sa herec o svojom súkromí pre Topky.sk.

V rozhovore nám však prezradil oveľa viac. Napríklad aj to, že na pľaci sa poslednýkrát ocitol žiaľ už so zosnulým hercom Ivanom Letkom (†89).  A nielen o ich spoločnom stretnutí sa dozviete z nášho videa vyššie. 

Tomáš Maštalír s manželkou
Zobraziť galériu (2)
Tomáš Maštalír s manželkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Tomáš Maštalír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu