Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

DRSNÝ ÚTOK na Maštalíra: Letela facka a... Si tá najväčšia kur*a, akú poznám!

Tomáš Maštalír stvárnil agenta v seriáli Vytoč môjho agenta
Tomáš Maštalír stvárnil agenta v seriáli Vytoč môjho agenta (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V polovici marca na obrazovkách televízie Joj odštartovala novinka s názvom Vytoč môjho agenta. Ide o česko-slovenskú adaptáciu medzinárodnými cenami ovenčeného populárneho seriálu Call my agent. Hlavnú úlohu, agenta Mariána, stvárňuje Tomáš Maštalír. No a práve on si na pľaci od svojich kolegýň vyslúžil facku aj tvrdé nadávky!

Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry. Jedinečnosť celého projektu dopĺňa veľmi zábavný model, v ktorom hrajú sami seba herecké hviezdy reprezentované agentúrou. Hlavnú postavu stvárňuje Tomáš Maštalír, ktorý hrá agenta Mariána. No a práve on sa v najnovšej časti dostane do nepríjemného konfliktu. 

Marián sa totiž rozhodne odísť z agentúry a chce si zobrať aj všetkých svojich klientov. No a práve to sa stane kameňom úrazu. Vytočení kolegovia sa rozhodnú mu to spočítať. Vrhnú sa naňho, budú lietať facky a... Zuzana Kronerová celý incident zavŕši tvrdou nadávkou: „Si tá najväčšia kur*a, akú poznám!“ Pozrite si ukážku a viac už dnes večer o 20:40 na obrazovkách TV Joj.

Tomáš Maštalír v seriáli Vytoč môjho agenta dostal facku od kolegyne... Nechýbali ani nadávky (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Tomáš MaštalírVytoč môjho agenta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu