Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VEĽKÁ RADOSŤ veľkého speváka: Zásnuby s 3-násobnou mamičkou!

Rag'n'Bone Man
Rag'n'Bone Man (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Zamilovaný a šťastný! Spevák Rag'n'Bone Man (38) patrí k jedincom, ktorých v dave nemožno prehliadnuť. A to nielen pre to, že je slávny, ale aj vďaka jeho výške, hustej brade a potetovanej tvári. Ako informujú zahraničné médiá, v živote tohto talentovaného umelca došlo k výnimočnému okamihu. Svoju frajerku totiž požiadal o ruku!

Rag'n'Bone Man tvorí viac ako dva roky pár s istou Zoe Beardsall, ktorá je trojnásobnou mamičkou a pracuje ako čašníčka v kaviarni blízko jeho domu. Dvojica sa dala dokopy koncom roka 2020 a sú spolu veľmi šťastní. 

Ako informuje Daily Mail, známy spevák dokonca požiadal svoju frajerku o ruku. „Je v tom až po uši. Vôbec nečakal, že po skrachovanom manželstve tak skoro nájde opäť lásku. Už dávno sa spoločne s ich deťmi vnímajú ako rodina a toto je ďalší prirodzený krok v ich vzťahu,” uviedol na margo toho dobre informovaný zdroj. 

Rag'n'Bone Man bol v minulosti ženatý s matkou svojho syna Reubena (6) - Beth. Dvojica sa zosobášila v roku 2019, avšak o pol roka na to sa už rozišli a nasledoval rozvod. Nuž, snáď bude umelcovo druhé manželstvo úspešnejšie. 

Viac o téme: Rag'n'Bone Man
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu