Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šokujúce VIDEO: Vyziabnutá modelka má driek ako dve dlane!

Modelka Ann šokovala útlym driekom Zobraziť galériu (4)
Modelka Ann šokovala útlym driekom

LOS ANGELES – Vychudnutá na kosť! Inými slovami sa ani nedá opísať postava dievčiny vystupujúcej pod menom Ann, ktorá nedávno šokovala celý svet. Pred televízne kamery sa totiž postavila s jasným cieľom – vyhrať súťaž a stať sa vychytenou topmodelkou. S driekom, ktorý sa skutočne zmestí do dvoch mužských dlaní!

Chudá ako špáradlo! Takým dojmom pôsobila anorektická plavovláska, ktorá dorazila na kasting populárnej súťaže America's Next Top Model. Jej figúra totiž pripomínala kadečo, len nie zdravú mladú dámu. To sa však okamžite odrazilo aj na výrazoch prítomných porotcov – tí od obrovského údivu reagovali naozaj rozpačito!

Ako prvá sa na slová zmohla predsedníčka Tyra Banks, ktorá zvolala: „Máš najútlejší pás na svete. Pozrite na ten driek!“ Vzápätí však svoj komentár prehodnotila a tenučké dievča svojským spôsobom povzbudila. „Je na nej niečo, čo sa mi celkom páči,“ dodala. Čo konkrétne by to malo byť, však aj napriek zdvihnutým obočiam navôkol už nespresnila.

Úplne opačne reagoval ďalší člen poroty, čokoládový J. Alexander, ktorého šokovaná tvár hovorila za všetko. Pri pohľade na cintľavku Ann mu doslova vyliezali oči z jamiek! Modelkina postava ho dokonca tak fascinovala, že neváhal a priskočil k nej, aby jej driek oblapil do svojich dlaní. Znie to síce neuveriteľne, no jeho dve ruky na tento superúzky pás naozaj stačili. Či vďaka tomu Ann do ďalšieho kola postúpila, alebo, naopak, vypadla, sa diváci dozvedia v septembri.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu