Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Tínedžerská hviezda Miley Cyrus dospela: Je z nej dráždivá sexica!

Miley Cyrus dala dievčenskému imidžu definitívne zbohom Zobraziť galériu (7)
Miley Cyrus dala dievčenskému imidžu definitívne zbohom

LOS ANGELES – Sladké dievčatko je preč! Imidž, na akom si Miley Cyrus (17) za posledné roky vybudovala kariéru, je zrejme definitívne minulosťou. Svojim fanúšikom sa totiž najnovšie prihovára ako sexi siréna – sporo odetá a v rajcujúcich pózach!

Vhupla do sveta dospelých hviezd! Zdá sa, že mladá Američanka má škatuľkovania do roly seriálovej Hannah Montana naozaj až nad hlavu. S novým albumom totiž prichádza v celkom odlišnom štýle, ktorého inšpiráciu hľadala zrejme u starších a ostrieľanejších kolegýň. Skúseným speváčkam, akými sú Lady Gaga či Britney Spears tak pred očami rastie odvážna konkurencia!

Miley sa pokúša presadiť svojím sexepílom v zbrusu novom klipe k singlu Can't Be Tamed. V ňom si od spomínanej Britney (alebo Shakiry?) „požičala“ myšlienku klietky, v ktorej sa už od úvodu predvádza ako divoký dravec s obrovskými krídlami. Jej novoobjavenú nespútanosť však podčiarkuje najmä vyzývavý kožený outfit, strieborný korzet v hodnote 25 tisíc dolárov a dráždivé vlnenie... Napríklad pri tyči!

Hviezdička Walta Disneyho verí, že video so sexi podtónom sa jej fanúšikom bude naozaj páčiť. Ako sama podotkla, nejde o žiadnu premenu, len o prirodzený vývoj: „Nie je to nová Miley, je to len moja nová súčasť. Je to prvý krok toho, že som vyrástla.“ Či je však takéto divoké natriasanie vhodné pre oči školopovinných detí, je naozaj otázne. Alebo si peračníky a vankúše s jej tvárou začali kupovať už aj dospelí?





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu