Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Úžasné chvíle slávnej herečky: Pochválila sa tehotenským bruškom... Po prvýkrát sa stane matkou!

Alexandra Daddario
Alexandra Daddario (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávna herečka Alexandra Daddario (38) prežíva jedno z najkrajších období svojho života. So svojím partnerom - filmovým producentom Andrewom Formom (55) sa totiž tešia na príchod ich prvého spoločného potomka, čo oznámila samotná umelkyňa na svojich sociálnych sieťach.

Slávna herečka si získala fanúšikov vo viacerých slávnych počinoch, ako sú napríklad filmy Pobrežná hliadka, San Andreas, Percy Jackson: Zlodej blesku či v seriáli Biely lotos. Okrem toho však dokáže zaujať aj svojou krásou, ktorú nemá problém ukázať.

Momentálne však prežíva spoločne so svojím manželom Andrewom Formom prekrásne obdobie. Daddario totiž na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila, že dvojica už čoskoro privíta svojho prvého spoločného potomka.

„Veľmi sa teším na to, ako bude moje dieťa chodiť do školy s deťmi Margot Robbie a Hailey Bieber," napísala herečka k fotke, na ktorej hrdo ukázala svoje tehotenské bruško. Daddario sa tak už čoskoro stane po prvýkrát matkou. Jej partner má z predchádzajúceho manželstva s ďalšou známou herečkou Jordanou Brewster dve deti - synov Rowana (10) a Juliana (8).

Viac o téme: Alexandra Daddario
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu