Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dcéra slávnej herečky oslávila 18. narodeniny: Vyrástla z nej nádherná žena!

Brooke Shields
Brooke Shields (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Podobu so slávnou mamou nezaprie! Meno herečky Brooke Shields (58) je ľuďom veľmi dobre známe. Už v útlom veku vhupla do sveta šoubiznisu, kde pôsobí dodnes. Zaujala nielen talentom, ale aj krásou. Tú po nej nepochybne podedili i jej milované dcéry.

Galéria: Brooke Shields

Mladšia z nich - Grier oslávila v týchto dňoch 18. narodeniny. Pyšná mama jej pri tej príležitosti zagratulovala prostredníctvom sociálnych sietí. Tam zverejnila sériu záberov z rodinného albumu. Nechýbali fotky z čias, keď bola Grier ešte malé dievčatko, herečka však pridala aj snímky zo súčasnosti. 

„Moje dievčatko má 18 rokov. Milujem byť tvojou matkou a sledovať, aká úžasná žena z teba rastie. Ľúbim ťa,” napísala k záberom Brooke. Pod príspevkom sa hromadia nadšené reakcie nielen od jej kolegov zo šoubiznisu, ale tiež od mnohých fanúšikov. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Okrem 18-ročnej Grier má Brooke s manželom Chrisom Henchy aj o dva roky staršiu Rowan. Herečka a niekdajšia modelka sa v rozhovoroch netají tým, že svoje dcéry vychováva tak, aby boli sebavedomé a verili si. „Nevzdávajte sa. A neznižujte sa len preto, lebo to niekto tak chce. Nedovoľte, aby vás ktokoľvek takýmto spôsobom ovplyvňoval, ” znie jedna z rád, ktoré Shields svojim princeznám dáva. 

Viac o téme: Brooke Shields
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu