Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vo veku 76 rokov zomrel O. J. Simpson: Zabila ho rakovina!

O. J. Simpson Zobraziť galériu (2)
O. J. Simpson (Zdroj: Profimedia)

LAS VEGAS - Orenthal James Simpson, známy ako O. J. Simpson sa preslávil nielen ako športovec a herec, ale tiež aj vďaka súdnemu procesu storočia. Ako dnes oznámila jeho rodina na sociálnej sieti X, prehral svoj boj so zákernou chorobou. Podľa medializovaných informácií mu lekári diagnostikovali rakovinu prostaty.

Sklenené peklo, séria Bláznivá strela, či Prejazd Kassandra. To je len pár z filmov, v krorých O. J. Simpson účinkoval. Dokonca sa o ňom uvažovalo aj ako hercovi do hlavnej úlohy v počine Terminátor. Bol tiež hviezdou amerického futbalu. 

Jeho kariéru však zatienila vražda jeho exmanželky Nicole Brown Simpson a jej partnera Ronalda Goldmana. Z vraždy bol obvinený práve slávny herec a športovec. Súdny proces bol jedným z najviac sledovaných v histórii Ameriky. Obvinenia bol napokon zbavený. Za mrežami však istý čas pobudol kvôli lúpežnému prepadnutiu. 

O. J. Simpson
Zobraziť galériu (2)
O. J. Simpson  (Zdroj: Profimedia)

Smutnú správu o jeho úmrtí potvrdila na sociálnej sieti X jeho rodina. O. J. Simpson zomrel vo veku 76 rokov túto stredu v Las Vegas. „Bol obklopený svojimi deťmi a vnúčatami. Počas tohto obdobia vás žiadame o rešpektovanie súkromia,” stojí vo vyhlásení. 

Viac o téme: O. J. Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu