Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexi spevák zverejnil VIDEO z fitka: Keď uvidíte, v čom cvičil... On sa zbláznil?!

Lenny Kravitz
Lenny Kravitz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Toto sa len tak nevidí! Nie je tajomstvom, že spevák Lenny Kravitz (59) je pod oblečením hotový poloboh. Svaly a vypracované telo však nemá len tak zadarmo, poriadne na tom maká. V týchto dňoch zverejnil video z posilňovne a... Nebudete veriť vlastným očiam!

Lenny Kravitz síce v máji oslávi svoje 60. narodeniny, čo však pri pohľade na jeho vysekané telo znie priam neuveriteľne. Slávny spevák si je toho dobre vedomý. A tak sa na červenom koberci neváha predviesť v módnych kreáciách, v ktorých jeho svaly dokonale vyniknú. 

Galéria: Lenny Kravitz

Spevák sa raz za čas sa na sociálnych sieťach, kde má viac ako 5 miliónov followerov, pochváli aj odhalenými fotkami. Keď ich fanúšičky vidia, tak mnohé z nich priam omdlievajú. 

V týchto dňoch sa však Lenny na sociálnej sieti Instagram pochválil príspevkom, ktorý medzi jeho followermi vyvolal búrlivé reakcie. Umelec totiž zverejnil video, ako cvičí. Na tom by nebolo nič zlé. Avšak na sebe mal svoje povestné kožené nohavice, ktoré doplnil priesvitným tielkom. 

„Kto iný by cvičil v kožených nohaviciach? Jedine Lenny!” znie jeden z mnohých komentárov, v ktorých sa followeri na Kravitzovi výborne zabávajú. „Toto je dôvod, prečo ja nechodím do fitka. Nemám vhodný outfit,” reagoval istý fanúšik.  

Viac o téme: Lenny Kravitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu