Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

56-ročný spevák pózoval vyzlečený: Fanúšičky kolabujú!

Lenny Kravitz Zobraziť galériu (6)
Lenny Kravitz (Zdroj: SITA)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Hotový Adonis! Speváka menom Lenny Kravitz netreba nikomu predstavovať. Za upozornenie ale stojí, že charizmatický umelec oslávi v máji už 57. narodeniny. Pri pohľade na neho to znie priam neuveriteľne. Najnovšie zverejnil fotku, na ktorej pózuje do pol pása vyzlečený. A veru, dych vyrazil nielen ženám, ale aj mnohým pánom.

Jednoducho wau! Lenny Kravitz sa aktuálne nachádza v Dominikánskej republike, kde spoločne s krásnou Jennifer Lopez pracujú na filme Shotgun Wedding. A určite nám mnohí dajú za pravdu, že spomínanému počinu by rozhodne prospelo, keby sa v ňom spomínaný fešák predviedol aj odhalený. Lenny totiž pod tričkom skrýva pevné a dokonale vyrysované telo, ktorým hravo tromfne aj mladších mužov. 

Dokazuje to momentka, ktorú v uplynulých dňoch zverejnil na Instagrame. Pózuje na nej do pol pása vyzlečený a otvára kokosový orech. Záber vyvolal množstvo nadšených reakcií. „Ó môj Bože! Asi mám zástavu srdca. Toto je ako sen,” znejú vybrané z reakcií. 

„Bože môj, zmiluj sa!” ozvala sa aj modelka Naomi Campbell. A veru, nebola jediná z jeho celebritných followerov, kto si neodpustil komentár. Syn Willa Smitha napríklad priznal, že Lenny je jeho vzorom a túži vyzerať rovnako dobre, ako on. 

 

Viac o téme: Lenny Kravitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu