Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Fúha! Lenny Kravitz (59) sa ukázal ÚPLNE NAHÝ: Pozooor, lebo vyletí vtáčik!

Lenny Kravitz Zobraziť galériu (5)
Lenny Kravitz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Spevák Lenny Kravitz (59) je roky považovaný za sexsymbol. Okrem jeho drsného imidžu tomu určite napomáha aj svalnatá postava, ktorou sa môže pýšiť aj rok pred 60-kou. A aktuálne ju predviedol v plnej kráse. Na sociálnej sieti Instagram sa ukázal úplne nahý... Pozooor, lebo vyletí vtáčik!

Lenny Kravitz má napriek svojmu veku stále postavu, ktorú by mu mohli závidieť aj o polovicu mladší muži. Pýši sa svalnatým telom a svojich predností si je natoľko vedomí, že sa nimi pravidelne a rád chváli. Dôkazom je jeho profil na sociálnej sieti Instagram, ktorý je plný jeho polonahých záberov. Aktuálne sa však pred objektívmi rozhodol vyzlieť úplne. 

Videom chcel upozorniť na svoj nový videoklip k pieseni TK421. No len máloktorá fanúšička reálne zachytila, aký bol zámer príspevku. Všetkú pozornosť si totiž získali zábery, na ktorých je úplne nahý a v jednom momente si dokonca svoje najintímnejšie partie prekrýval len rukou. Niet divu, že niektoré obdivovateľky si nahrávku museli púšťať stále dokola! 

Viac o téme: Lenny Kravitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu